Dijitalizm ve etkisi her geçen gün dünyamızı hızla kontrolü altına almakta. Kurumlar, şirketler ve kişiler ya bu değişimin yanında yer alacak veya yok olacaktır.


Göksel Belli
Founder


DOGO Creative Works Kimdir ?

Gelişen bilgi teknolojileri ve bunun iş yapma şekillerine olan etkileri üzerine 2000 yılından bu yana analizler ve çalışmalar yapan Göksel Belli, farklı kurumsal deneyimler sonrasında 2017 yılında Dogo Kreatif Fikirler İletişim Yayıncılık ve Danışmanlık Ltd. Şti.’ni hayat geçirmiştir.


Amacımız, dijital dönüşümün hızla devam ettiği günümüzde kurumların, şirketlerin ve kişilerin bu dönüşüme ayak uydurmaları ve kontrolü eline almalarını sağlamak için birçok farklı alanda proje üretmektir. Dijitalizmin etkileri elbette her geleneksel yöntemi şimdilik sonlandırmadı ancak birçok alanda değişim gösteren tüketim alışkanlıklarını analiz ederek bu değişimleri ürünlerine ve hizmetlerine yansıtanlar bu dönemin gelecekteki kazananları olacaktır.


Farklı kuşakların temsilcilerinden oluşan yaratıcı ekibimiz ile dijital dünyadaki yerinizi sağlamlaştırmak için proje takımlarımız hizmetinizdedir.